Over

Over Sjoukje

Al meer dan 17 jaar begeleid Sjoukje mensen met het vinden en laten klinken van hun eigen authentieke stem. Zingen is voor haar een passie, juist die bezieling is in haar stem te horen. Ze vindt inspiratie in de transformerende kracht van klank en vibratie.

Ze ontwikkelde haar kennis over muziektheorie, zangpedagogiek en didactiek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, en nam deel aan diverse masterclasses. Sjoukje heeft op diverse concoursen prijzen gewonnen en zong in binnen- en buitenland. Ook gaf ze zangles aan het Conservatorium in Bamako (Mali) en was ze gastdocent aan het Montessori Lyceum in Groningen en het Harens Lyceum, onderdeel van het Zernike College, waar ze lesgaf aan Jong Talent Muziek (JTM)-leerlingen.

Sjoukje volgende diverse aanvullende opleidingen op het gebied van lichaamsbewustzijn. Ze werkt ruim 8 jaar in het veld van bewustwording en energiewerk. De afgelopen jaren creƫerde ze met De Tuinkamer een prachtige plek voor klank en verstilling. Op deze bijzondere plek kijkt ze graag met je mee!