Reacties van leerlingen op vocal coaching en auditietraining

Terug naar coaching
Marije van Sonsbeek
 

“De zanglessen bij Sjoukje gingen bij mij om meer dan alleen zingen. Het werden coachingmomenten. We hebben veel gewerkt aan inleving en zelfvertrouwen. Ik zat middenin het auditietraject voor meerdere musicalacademies en Sjoukje heeft mij ontzettend fijn en goed geholpen die periode! Dankjewel voor je vertrouwen!”

 

Joris Mellema
 

"In de zangstudio van Sjoukje voel ik mij net zo comfortabel als thuis. Tijdens haar zanglessen luistert ze goed naar je. Sjoukje legt vooral de focus op wat voor jou belangrijk is. Wanneer je een beperking voelt, vindt zij voor jou de oplossing. In een paar maanden tijd wist Sjoukje mij te helpen met vocale blokkades waarvan ik soms al jaren last had. Inmiddels ben ik aangenomen op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Voice Art is een plek voor mensen bij wie muziek diep in het hart zit."

 

Voorzingavonden gezellig leren van elkaar
Jessica floor
 

“ik wil dit jaar graag toegelaten worden op een musicalopleiding. Bij Voice Art ben ik me aan het klaarstomen voor de audities. De opnamedag heeft mij weer een stukje verder gebracht daarin. Door een demo te maken van mijn auditienummers, heb ik kunnen testen hoe deze nummers er onder stress uitkomen. Ook kan ik mezelf nu terugluisteren en hopelijk de nummers nog een laatste beetje verbeteren voor deze audities.”

 

Review Kirsten Holwerda op vocal coaching bij Voice Art
Kirsten Holwerda
 

"Als docent muziek in het voortgezet onderwijs aan het Zernike College zing ik de hele dag vooral popliedjes. Voor onze klassieke muziekavond dirigeer ik jaarlijks het schoolkoor en in mijn vrije tijd zing ik klassiek bij het Noord Nederlands Concert Koor. Ik heb op het conservatorium best veel zanglessen gehad, maar niet eerder klassiek. Sjoukje biedt me met veel enthousiasme en plezier goede tips, oefeningen en geschikt repertoire om mijn zangtechniek te verbeteren. Ook helpt ze me bij het voorbereiden van de koorstukken en audities. Naast dit harde werken is het vooral ook heel gezellig en ga ik met veel plezier naar haar lessen. En het is super om zelf weer even leerling te zijn."

 

Deborah van Arragon
 

"Voor mijn examen op de Kunstacademie heb ik een opera-videoperformance gedaan. Sjoukje heeft mij daarbij enorm geholpen. Niet alleen op het gebied van zang en training is ze geniaal, maar ook in het geheel overzien. Samen denken en keuzes maken, met uiteindelijk een geweldig resultaat! Mijn examenperformance is zelfs voor de Academiekunstprijs genomineerd. Sjoukje heeft zeer zeker een creatieve kijk op het leven en weet voor vele onzekerheden altijd de passende oplossing. De lessen vond ik heerlijk, ik keek er elke keer naar uit, want deze zijn op maat gemaakt en passen daarom zo goed bij elke soort leerling en situatie. Ik had het zonder Voice Art nooit zo goed kunnen volbrengen. Veel dank."

 

Jitse Wiersma
 

“De afgelopen twee jaar heb ik zangles gevolgd bij Voice Art. Daarvoor zong ik graag, maar wist weinig van de techniek en hoe ik mijn stem zou kunnen oefenen. Sjoukje geeft les vanuit haar enorme zang- en podiumervaring en haar liefde voor muziek. Door de lessen heb ik mijn stem verder kunnen ontwikkelen en een afwisselend repertoire opgebouwd. Op Sjoukjes aanraden heb ik toelatingsexamen gedaan voor de vooropleiding van het Prins Claus Conservatorium. Zij heeft me in de aanloop daarnaartoe begeleid met het vinden van de juiste muziek en het repeteren ervan, en met succes!”

 

In Resonance | De Tuinkamer

Coaching | Retraites | Adem & Vocal Coaching

Contact


06 141 79 331
info@sjoukjekooistra.nl

Tuinkamer

Instagram


KvK 02089349