Reacties coaching

Terug naar coaching
Linda
 

De coachings sessie "systemische werk en opstellingen" was een mooie ervaring en waardevolle aanvulling. Door de begeleiding van Sjoukje kon ik "onbevangen" naar het verleden kijken. De tekst van Khalil Gibran "Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren" raakt precies de kern van mijn familiesysteem. Door dit inzicht is er een bewustzijns vernieuwing ontstaan waardoor ik weer meer onbevangen mezelf open kan stellen voor ervaringen in het hier en nu.

 

Nicole
 

“Vrij onverwacht gingen we als snel de diepte in, naar dát waar ik belemmeringen voelde in het dagelijkse leven tot ver terug naar kindertijd en daarvoor. Het ging op een speelse, veilige en prettige manier; het haardje op de achtergrond, haar stem, de duidelijke richting en de antwoorden waarbij kwartjes al snel vielen. De weg naar ‘heel worden’ is weer een stukje schoongeveegd, ontdaan van blokkades. Door de combinatie van klank en drums heb ik de sessies als behoorlijk intens ervaren; echter juist door die extra dimensie was ik in staat om echt vanuit de krochten van mijn zijn, op celniveau oud zeer en angsten los te laten. Het huilen was een bevrijding – ik mag weer voelen! Ik ben weer een stapje dichter bij mijn authenticiteit. Ik ben dankbaar voor deze waardevolle ontmoetingen en het feit dat ik mezelf dit heb gegund. Wat een bijzonder mens die Sjoukje! “

 

Tim
 

Het is bijzonder de moeite waard om elke keer weer een bezoek te brengen. Soms met een vraag en soms met een gevoel dat nog niet onder woorden gebracht kan worden. Altijd verlaat ik Gasselte met inzichten waarvan ik weet dat die kloppen en bij mij als persoon horen. Hoe we daar toe komen is voor mij soms een raadsel maar Sjoukje weet dat in een prettige en veilige atmosfeer te doen.

 

Tanja
 

Ik vond het een heel bijzondere en helende ervaring! Transformerend, bevrijdend en bekrachtigend. Intens en verrijkend, alsof ik een verloren stuk thuis in mezelf heb teruggevonden.

 

Erik
 

Ik kan goed praten, dingen snel (weg)beredeneren en weerleggen (buiten mezelf). Daarom vond ik de coaching gesprekken bij Sjoukje zo waardevol; vanuit gevoel, verbinding en onderstroom werken en juist niet met je hoofd. Het heeft mij inzichten gebracht en verbanden bloot gelegd die ik niet had kunnen ‘bedenken’.

 

Kathrin
 

Een ervaring die voorbij woorden gaat! Ik heb een heel groot deel van mijzelf mogen helen door de fijne en zo waardevolle begeleiding van Sjoukje. Een bedding waarin ik oude trauma’s en overtuigingen kon loslaten en mocht voelen hoeveel kracht er in mij zit!

 

Fokje
 

Toen ik hoorde van de sessies die Sjoukje door geeft, wist ik meteen dat ik dat wilde. Intuitief, zonder concrete hulpvraag. En wat was het een feest. Sjoukje ging heel respectvol, zachtaardig, vriendelijk te werk. En wat ik heb meegemaakt kan ik niet onder woorden brengen. Is ook overbodig want de healing heeft zijn werk wel gedaan en mij vanalles gebracht. Doorstroming, tranen, lachen, jazeker veel humor en connectie. Blijkbaar precies wat ik nodig had… want het viel mij toe :) Ik kan alleen maar dankbaar zijn en stap voor stap verder gaan. Dank je wel Sjoukje

 

Melany
 

"Op het moment dat ik bij Sjoukje kwam, zat ik niet goed in mijn vel en was ik erg uit balans. In een prettige en veilig voelende Tuinkamer, heeft zij mij meegenomen in een reis door mijn lichaam. Ik heb leren voelen waar spanningen zitten en heb deze spanningen vervolgens leren loslaten. Dankzij de coaching sessies van Sjoukje heb ik mezelf weer teruggevonden. Nu luister ik veel beter naar mijn lichaam en neem steeds meer de tijd voor de dingen die IK graag wil in mijn leven. Hierdoor zit ik veel lekkerder in mijn vel!"

 

In Resonance | De Tuinkamer

Coaching | Retraites | Adem & Vocal Coaching

Contact


06 141 79 331
info@sjoukjekooistra.nl

Tuinkamer

Instagram


KvK 02089349