Reacties van deelnemers op de studiodag met audio-opname

Terug naar studio-opname
Review van Yvonne Bloemendaal op studiodag Voice Art
Yvonne Bloemendaal
 

"Dat we met onze (bijna) voltallige band een cover konden opnemen was fantastisch! Die kans hebben wij direct met tien handen aangegrepen. Voor onze gitaristen was het redelijk bekend terrein. Maar voor de rest was het een primeur en die is in de smaak gevallen. Héérlijk om samen hard te werken aan datgene wat we allemaal heel graag doen. En dat ook nog in een professionele, prachtige en ruime studio die zo is ingericht dat je je direct op je gemak voelt. En met fijne mensen om je heen die je zoveel energie geven dat je het gevoel hebt de hele dag zo door te kunnen gaan. Wij komen zeker nog een keer terug!"

 

Review van Anna-Rixt Sijbranda op studio-opname bij Voice Art
Anna-Rixt Sijbranda
 

“Ik heb zo genoten en ben nu nog een beetje aan het nagenieten eigenlijk... Heerlijk zoiets! Nog wel steeds zenuwen natuurlijk, maar had ze naar mijn idee nu iets meer onder controle en ben echt bewust gaan genieten. Scheelde natuurlijk ook dat je nu in een apart hokje stond en lekker naar de muur kon gaan staren. Ik wil je nogmaals enorm bedanken voor deze superleuke dag en ervaring! Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer. Krijg er energie van!”

 

Review Roelie Knol zangles bij Voice Art
Roelie Knol
 

“Het was fijn om samen met mijn dochter deze workshop te doen. Leuk ook die korte uitleg over de verschillende microfoons. Het was in ieder geval voor mij een geweldige ervaring en is mijn grens verlegd. Ik heb het gedurfd om mijn stem te laten horen voor professionals in zang- en geluidtechniek én samen met mijn dochter heerlijk genoten van deze workshop. Wat een prachtige vocale talenten heb ik die dag ontmoet. Zo verrassend en mooi die verschillend gekleurde stemgeluiden.”

 

Review van Marcel Nieuwenhuis op studio-opname van Voice Art
Marcel Nieuwenhuis
 

“Nadat ik mijn nummer had ingezongen was ik heel erg trots, ook al had ik het resultaat nog niet eens zelf gehoord. Deze dag was toch een dag die je niet zomaar even meemaakt. Ik ben heel blij dat ik me ervoor ingeschreven heb en vond het een geweldige ervaring om een keer in een muziekstudio rond te lopen en achter zo’n microfoon te staan! Nogmaals bedankt voor een superdag!”

 

Geeske Loerts
 

"Wat een geweldige dag! Echt, een onvergetelijke ervaring! Super professioneel door de goede begeleiding van Sjoukje en ook door alle apparatuur in de studio. Bij binnenkomst kan het best even op je af komen, maar door de rustige houding van Sjoukje en de werkgroep van Key productions, word je gerustgesteld. Het is mooi om dit mee te maken. Een dag vol plezier, energie, met soms een vleugje zenuwen. Voor mij was het een onvergetelijke ervaring en hoop dit zeker nog eens te mogen doen!”

 

Review van Geeske Loerts op studio-opname van Voice Art
Hilly Loerts
 

"Het duet dat ik samen met mijn zus heb gezongen was fijn om te doen. Wat een feestje om dit samen met haar te delen. Ik kan alleen maar denken: Ik wil nog een keer, ik wil meer! Bij thuiskomst heb ik meteen een lekkere cd opgezet en ben al dansend en zingend door mijn kamer gegaan! Heerlijk! In gedachten ben ik al bezig met de volgende nummers die ik zou willen opnemen! Sjoukje, wat heb je deze dag ontzettend goed gedaan! Wat fijn om je bij dit proces te hebben. Ik ben heel blij met jou als zangdocent. Wauw, fantastisch, bedankt daarvoor!"

 

In Resonance | De Tuinkamer

Coaching | Retraites | Adem & Vocal Coaching

Contact


06 141 79 331
info@voiceart.nl

Tuinkamer

Instagram


KvK 02089349